Гебрев помни, когато военните заводи, особено ВМЗ – Сопот бяха

...
 Гебрев помни, когато военните заводи, особено ВМЗ – Сопот бяха
Коментари Харесай

Борисов по бТВ или здравейте, имбецили. Записки на психиатъра

 Гебрев помни, когато военните фабрики, изключително ВМЗ – Сопот бяха пред банкрут. Нямаха заплати и поръчки, мизерстваха а аз правех всичко да ги спася. И ги спасихме, а в този момент работят както не са работили и в най-хубавите си времена. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов в изявление по бТВ. Той знае, че изрича неистина, само че му се желае българите да му имат вяра.       Борисов се държи с българите както се държат с него в чужбина - като към имбецил. Не знам дали на някои им харесва това, само че за мен е надълбоко обидно. Защото става дума за откровени неистини.

Истината в разказания от него случай е радикално друга. Не той, а Цветан Василев, на който Борисов се е обадил тогава за помощ, е извадил 20 млн. лева от КТБ за заплати на чиновниците. Борисов през днешния ден лъже, тъй като Василев е в Белград, упрекнат е в какво ли не, а банката му е срината. Борисов е с тези, които банкрутираха КТБ и лъже без да му мигне окото. Освен това е сигурен, че хората са не запомнили по какъв начин се възмущаваше от една работничка на ВМЗ, която му изпрати глава лук, а „ има златни пръстени по ръката си ”...  
 

В изявлението си по бТВ в понеделник министър председателят Борисов се държа както нормално – лъжеше на едро и за всичко. За страдание водещият Хекимян не можа или не изиска да спре този Ниагарски водопад от ментосване...

 

Да се разясняват изречените от Борисов мисли е доста мъчно, в случай че не се потърси поддръжка от медицината като просвета. За да го обори човек, би трябвало да се стопира на всяка негова дума и да напомня каква е истината или какво е казвал различен път по същия мотив. Къде сте санитари? – се трансформира в екзистенциален въпрос...

 

Бисерите на Бойко:

 

„ Певски не стои в сянката на Дунарит. Не поддържам връзка с него, с цел да кажа. Аз знам какво ми е споделил министъра. Аз съм му споделил да няма медиатори на входа и на изхода на предприятията. Държавните предприятия да си печелят. Държавната Кинтекс да им продава продукцията, да има за заплати и малко облага, с цел да има за служителите на реда, самолети, бетеери, облекла за пожарникарите, аз си ги обичам... Ако остане време да продадат и на някои частни предприятия... ”.

 

„ И в неговото шоу (Шоуто на Слави) има некачествени хора. Който желае да гледа тях, който желае – нас ”.

 

„ Вижте в Щатите какво става. Трепят се по улиците. Страшно... И нито една шахта не поема вода. Там не би трябвало да остане един кмет. Тук шахтите работят ”.

 

„ Можем да създадем и галактически транспортен съд, само че какво ще вършим с него ”.

 

„ Нека и те (карикатуристите от „ Прас-прес ”) завоюват демократично три мандата, пък тогава ще им виждам сеира и на тях ”.

 

 „ При нашето ръководство рекорден брой самолети са във въздуха. Завод си имаме, ремонтираме си ги, летят си... Три натовски хеликоптера си направихме... Ремонтирахме ги, де... Завода беше във банкрут – дигнахме го. Десет милиарда желаят военните. Е няма такива пари ”.

 

„ България е в НАТО, на всички срещи на върха Русия е посочена като съперник. Правим учения по докртината на НАТО, ние сме от блока, а да викаме, че Русия не ни е зложелател. По теория е. Пази Боже да не стане война. Ако стане война, ще се бием на страната на НАТО. Но имаме огромна изгода от съветските туристи. За газовия хъб също имаме изгода от Русия. Ще си водим прагматичната дружба с Русия ”.

 

„ В деня на отвличането не отидох в Министерство на вътрешните работи, с цел да не ме видят похитителите. И те си имат разузнаване... ”

 

„ Можем да създадем автомагистралата (през Кресненското дефиле) на висящи въжета, само че е доста скъпа. Ще е единствена в света, но трябват доста пари... ”.

 

„ Няма ден, няма момент, няма нощ - работим непрекъснато. Много добре работим ”.

 

„ Аз не почивам – всеки ден имам някаква работа. Като бех по Варна се изкъпах един-два пъти – това е ”.

 

„ Бих поверил внука си на българското обучение. Особено в този момент ”.

 

Боже, няма ли край? Този човек няма ли някаква граница, лимит?

 

В същото време нито дума за следствието в Съединени американски щати по закона „ Магнитски ”, в което са забъркани основният прокурор Царав и депутатът Пеевски, нито за връзките му с Пеевски и публичните поръчки, за разграбването на активите на КТБ, за корупцията в страната, тромавата администрация, потъналите милиони за електронно ръководство, за отхвърли на Германия да бъдем признати в Шенген, за проучването на Галъп, в което всеки втори интервюиран декларира, че ГЕРБ е корумпирана партия...  

 

Има няколко пояснения, съгласно науката, за положението на Борисов.

 

1. Той е патогенен измамник. Това е болестно положение.  Става дума за взаимозависимост. Зависимостите биват от: алкохол, хазарт, пари или власт... Всичките са рискови, само че най-опасна е зависимостта от хора, които знаят тайните на въпросното лице, споделя немският психиатър Емил Крепелин. Меркел може най-малко това да му изясни, до момента в който му подмята пържолки...

 

2.  Борисов не лъже – има вяра си.  Много желае изреченото от него да съответствува с действителността. И си повтаря ли повтаря наизустените отговори, до момента в който се самоубеди. Нещо като „ министър председателят е станал жертва на пропагандата, която самичък ползва по отношение на обществото ”. Превръща се в жертва на медиафренията (пропаганда на властта посредством медиите) и халюцинациите, които проектира по отношение на „ и вие сте елементарни – по тази причина се разбираме ”. Заложник е на своето обграждане, което го облъчва и зарежда с нереални числа и обстоятелства за действителното състояние. И тъй като е незапознат по множеството тематики - думите му са смешни и нелепи.

 

3. Властта в България се е срастнала с проведената престъпност. Организирани незаконни групи владеят другите институции и структури и насочват финансирането към себе си. Начело на държавното управление е човек на сенчести структури. Там водач е боса. Затова Борисов се държи като необут на тайфа, само че желае да мине за бащица на народа. Аз ще неистина, заблуждавам, рекетирам, шантажирам и изобщо върша каквото си желая, само че никой не може да ме спре, тъй като сте слабаци.

 

Част от българите одобряват Борисов като лидер, тъй като изповядват същата „ ценностна ” система – мощният млати слабите и ги обира. Други не харесват " побойника ", само че не намират сили да го отхвърлят.

 

Зад граница Борисов провокира подигравки и състрадание у водачите на други страни. Меркел споделя, че му трансферира в чинията пържолки...

 

Лекарите съпоставят сходно държание с отношението към имбецили, които се нуждаят от съвет, помощ, застъпничество, утвърждение...

 

За Кремъл Никола Саркози, когато бе президент на Франция, бе „ професионален измамник ”, поради позицията му за анексирането на Крим. Когато обаче споделяше, че глобите против Русия би трябвало да се преразгледат, Кремъл го титуловаше като „ почтен човек ”. И въпреки всичко става дума за позиции по интернационалните, световни тематики.

 

Американски издания пък назоваха президента Путин „ Лъжец на годината ” през 2004 година заради  думите: „ Руският народ има право да знае истината за положението на страната и аз му я споделям ”. (17 от упоменатите от Путин статистики във въпросното изявление за триумфите на съветската стопанска система, финанси и правата на жителите са били погрешни и манипулирани.)

 

Александър Пилцин, който списва съветски православен уебсайт изяснява в своя публикация следното: „ Най-големите лъжци в международната история са Хрушчов и Горбачов. Те цитираха лъжите на предателя Солженицин за сталинските лагери в книгите му „ Един ден на Иван Денисович ” и „ Архипелаг ГУЛАГ ”, с цел да узурпират властта. Президентът Путин е същински демократ. Той призна, че Сталин е популярен. Никакви лагери не е имало! Имало е демократично социалистическо общество, което е надминало по всички индикатори капитализма ”.

Здравейте, имбецили, както се споделя... И български съветофили...

 

Борисов е ограден от български пилциновци. Иска всички да сме такива.

 

Но тъй като въпреки всичко не всички сме имбецили, сме наясно, че живеем в вариация на робовладелския строй, когато всичко зависи от огромния робовладелец. От това дали е просветен, тъп, добър, остроумен, лаком, нападателен, тъпанар и прочие Главният робовладелец – наш Бойко – има проблеми с робите. Мънички, несъществени, само че въпреки всичко ги има. И те са:

- Да обезпечи храна и облекло.

- Да обезпечи отбрана.

- Да обезпечи работа и място за живеене.

- Осигуряване на здравна помощ.

- Да не допусне протести.

 

Не съумява да се оправи и лъже като за международно. От нас зависи дали ще продължаваме да поносим лъжите му и изобщо да сме плебеи. Той ще спре, когато срещне опозиция.

Най-често лъжат простаците и страхливците, твърди граф Филип Честърфилд. Това ни дава известни шансове, тъй като към момента не всички умни хора са отпътували в чужбина.

Той ни опитва: Аз съм имбецил и вие сте имбецили... Предизвиква ни. Гаври се.

Не ви ли писна?!

 

Д-р Димитър Попкутуев
 
Виж всички публикации от Д-р Димитър Попкутуев-->

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР